Tranen bij etappewinnaar Wout Poels: 'Ik heb er altijd van gedroomd' (NOS Tour de France 2023)

Tranen bij etappewinnaar Wout Poels: 'Ik heb er altijd van gedroomd' (NOS Tour de France 2023)

Tranen bij etappewinnaar <em>Wout Poels</em>: 'Ik heb er altijd van gedroomd' (<em>NOS Tour de France 2023</em>) Zie hierboven een fragment uit Hart van Nederland van een interview met Bert Reinders over het debuut van zijn zoon Elmar Reinders in de Tour de France 2023 Wout Poels won vandaag op indrukwekkende wijze de vijftiende etappe van de Tour de France. In een interview na afloop kwamen de tranen. Afgelopen vier weken is er veel gebeurd. Wielrenner en ploeggenoot Gino Mäder overleed de dag na een val in de Ronde van Zwitserland. Over het winnen van de etappe vertelde de geëmotioneerde Poels: "Ik heb er altijd van gedroomd." Bekijk hieronder het interview met etappewinnaar Wout Poels in NOS Tour de France 2023. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Wout lost Wout op Mont Blanc, en dan de tranen: 'Veel gebeurd afgelopen weken' https://t.co/x0ThAtZjnn— NOS Wielrennen (@NOSwielrennen) July 16, 2023 Bekijk ook Noa Vahle gaat over haar nek door wielren gelletje in De Oranjezomer: 'Dit is zoet' Bekijk deze video » Zien: Wout Poels boekt eerste ritzege in Tour de France na prachtige solo in de Alpen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Sunday 16 July 2023 om 22:15

Zie hierboven een fragment uit Hart van Nederland van een interview met Bert Reinders over het debuut van zijn zoon Elmar Reinders in de Tour de France 2023

Wout Poels won vandaag op indrukwekkende wijze de vijftiende etappe van de Tour de France. In een interview na afloop kwamen de tranen. Afgelopen vier weken is er veel gebeurd. Wielrenner en ploeggenoot Gino Mäder overleed de dag na een val in de Ronde van Zwitserland. Over het winnen van de etappe vertelde de geëmotioneerde Poels: "Ik heb er altijd van gedroomd."

Bekijk hieronder het interview met etappewinnaar Wout Poels in NOS Tour de France 2023. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's