B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist'

B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist'

B&amp;B Vol Liefde-kijker klaar met <em>Joy</em>: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' B&B Vol Liefde-gezicht Joy is duidelijk meer bezig met het verkondigen van zijn wazige visie en zijn uiterlijk dan met de dames die helemaal naar zijn berg bij Malaga zijn afgereisd om zijn hart te veroveren. Enige diepgaande interesse in zijn dates ontbreekt en als hij stelt dat Zoë nog een lange weg te gaan heeft in haar proces is de maat voor vele Twitteraars vol. 'Irritatiezone'Die zijn echt helemaal klaar met 'Mount Joy'. 'Joy zit momenteel het meest in mijn irritatiezone, wát een schijtjong', geeft ene Suze Blom aan. Marian zegt 'Joy heeft alleen interesse in Joy' en Frank is van mening dat de B&B-uitbater een enorme plank voor zijn hoofd heeft. De kijker lijkt het erover eens dat Joy zelf juist degene is die nog veel te leren heeft en dat het goed is dat hij door Noë op zijn plek gezet is. Van Joke mag hij samen met haar het programma verlaten: 'Kan Joy alsjeblieft ook naar huis?' Fans?Zijn er dan geen mensen die wél fan van Joy zijn? Op Twitter zijn ze in ieder geval eigenlijk niet te vinden. Al wordt zijn uiterlijk door sommigen wel geprezen maar ja.. daar verovert hij vooralsnog geen harten mee. Oprechte interesse tonen in je medemens, zou dat een idee zijn? Een greep uit alle tweets over B&B Vol Liefde-Joy vind je hieronder. Bovenaan deze pagina zie hoe het enorme succes van het liefdesprogramma besproken wordt bij Shownieuws. Bekijk ook Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn heeft ochtendhumeur maar Bianca wil een praatje Bekijk deze video » B&B vol liefde: Debbie geeft een inkijkje in haar B&B in Spanje (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 19 July 2023 om 08:29

B&B Vol Liefde-gezicht Joy is duidelijk meer bezig met het verkondigen van zijn wazige visie en zijn uiterlijk dan met de dames die helemaal naar zijn berg bij Malaga zijn afgereisd om zijn hart te veroveren. Enige diepgaande interesse in zijn dates ontbreekt en als hij stelt dat Zoë nog een lange weg te gaan heeft in haar proces is de maat voor vele Twitteraars vol.

'Irritatiezone'
Die zijn echt helemaal klaar met 'Mount Joy'. 'Joy zit momenteel het meest in mijn irritatiezone, wát een schijtjong', geeft ene Suze Blom aan. Marian zegt 'Joy heeft alleen interesse in Joy' en Frank is van mening dat de B&B-uitbater een enorme plank voor zijn hoofd heeft. De kijker lijkt het erover eens dat Joy zelf juist degene is die nog veel te leren heeft en dat het goed is dat hij door Noë op zijn plek gezet is. Van Joke mag hij samen met haar het programma verlaten: 'Kan Joy alsjeblieft ook naar huis?'

Fans?
Zijn er dan geen mensen die wél fan van Joy zijn? Op Twitter zijn ze in ieder geval eigenlijk niet te vinden. Al wordt zijn uiterlijk door sommigen wel geprezen maar ja.. daar verovert hij vooralsnog geen harten mee. Oprechte interesse tonen in je medemens, zou dat een idee zijn?

Een greep uit alle tweets over B&B Vol Liefde-Joy vind je hieronder. Bovenaan deze pagina zie hoe het enorme succes van het liefdesprogramma besproken wordt bij Shownieuws.


Actuele video's

Meer actuele video's