Antoon gaat voor vernieuwing in zijn muziek: 'Meer dan zuipen en meisjes'

Antoon gaat voor vernieuwing in zijn muziek: 'Meer dan zuipen en meisjes'

Wednesday 19 July 2023 om 21:07

Drie jaar geleden was Valentijn Verkerk nog een onbekende naam, en misschien doet die naam nog steeds niet direct een belletje rinkelen. Maar onder zijn artiestennaam Antoon verovert deze zanger de Nederlandse hitlijsten. Vandaag werd hij opnieuw verrast door RTL Boulevard met één van zijn enorme successen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Antoon</em> gaat voor <em>vernieuwing</em> in zijn <em>muziek</em>: 'Meer dan zuipen en meisjes' Drie jaar geleden was Valentijn Verkerk nog een onbekende naam, en misschien doet die naam nog steeds niet direct een belletje rinkelen. Maar onder zijn artiestennaam Antoon verovert deze zanger de Nederlandse hitlijsten. Vandaag werd hij opnieuw verrast door RTL Boulevard met één van zijn enorme successen. Tekst gaat verder onder de video. Antoon gaat voor verandering"Ik wilde iets meer vertellen in de liedjes en iets meer een verhaaltje, in plaats van altijd maar te zingen over zuipen en meisjes. De levensstijl is ook een beetje aangepast, en dat hoor je ook terug in de muziek", aldus Antoon. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Antoon gaat voor vernieuwing in zijn muziek: 'Meer dan zuipen en meisjes'

Antoon gaat voor verandering
"Ik wilde iets meer vertellen in de liedjes en iets meer een verhaaltje, in plaats van altijd maar te zingen over zuipen en meisjes. De levensstijl is ook een beetje aangepast, en dat hoor je ook terug in de muziek", aldus Antoon.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's