Een kookwekker voor Henk Krol in De Oranjezomer, heeft hij genoeg aan één minuut?

Een kookwekker voor Henk Krol in De Oranjezomer, heeft hij genoeg aan één minuut?

Thursday 20 July 2023 om 09:58

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Oud-politicus Henk Krol mag niet te lang uitweiden in De Oranjezomer over de aanstaande verkiezingen. Hélène Hendriks zet voor hem een kookwekker op één minuut. Hij houdt zich er keurig aan, in tegenstelling tot Fidan Ekiz...

Een kookwekker voor <em>Henk Krol</em> in <em>De Oranjezomer</em>, heeft hij genoeg aan één minuut? Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Oud-politicus Henk Krol mag niet te lang uitweiden in De Oranjezomer over de aanstaande verkiezingen. Hélène Hendriks zet voor hem een kookwekker op één minuut. Hij houdt zich er keurig aan, in tegenstelling tot Fidan Ekiz... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Secret Duets: kan Henk Krol zingen!? Bekijk deze video »
Talkshow :

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's