B&B vol liefde: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’

B&B vol liefde: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’

Donderdag 20 juli 2023 om 09:49

B&B Vol Liefde: Jan, Olof & Marian aquajoggen erop los

In B&B vol liefde richten Claudia en Anne beiden hun pijlen op Walter, maar aangezien de twee vriendinnen zijn is dat vragen om problemen. Claudia is zeer geïrriteerd doordat Anne zich volgens haar woorden toe-eigent. Ze confronteert Anne met haar bevindingen en laat duidelijk weten dat het háár retraites zijn en ook het woord ‘magie’ is van haar. “Ik ben er nou een beetje klaar mee.” Anne hoort het allemaal aan maar is ‘heel erg verbaasd’…

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’ B&B Vol Liefde: Jan, Olof & Marian aquajoggen erop los In B&B vol liefde richten Claudia en Anne beiden hun pijlen op Walter, maar aangezien de twee vriendinnen zijn is dat vragen om problemen. Claudia is zeer geïrriteerd doordat Anne zich volgens haar woorden toe-eigent. Ze confronteert Anne met haar bevindingen en laat duidelijk weten dat het háár retraites zijn en ook het woord ‘magie’ is van haar. “Ik ben er nou een beetje klaar mee.” Anne hoort het allemaal aan maar is ‘heel erg verbaasd’… Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: waarom trok Corine trok zich terug en hoe kent zij 'reiki'-Walter? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’

Actuele video's

Meer actuele video's