Roy Donders verklapt plannen tweede seizoen realityserie: 'Willen allebei graag trouwen'

Roy Donders verklapt plannen tweede seizoen realityserie: 'Willen allebei graag trouwen'

Donderdag 20 juli 2023 om 12:49

Roy Donders ziet een tweede seizoen van zijn realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op TLC wel zitten. Dat laat de realityster weten in gesprek met Shownieuws. "Het zou heel leuk zijn als er nog een seizoen komt", aldus de Brabander.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Roy Donders</em> verklapt plannen <em>tweede seizoen realityserie</em>: 'Willen allebei graag trouwen' Roy Donders ziet een tweede seizoen van zijn realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op TLC wel zitten. Dat laat de realityster weten in gesprek met Shownieuws. "Het zou heel leuk zijn als er nog een seizoen komt", aldus de Brabander. Tekst gaat verder onder de video. TrouwenRoy Donders laat tussen neus en lippen door weten grote plannen te hebben voor het tweede seizoen van zijn realityserie: "Ik en Michelle steken niet onder stoelen of banken dat we allebei willen trouwen. Maar wanneer en hoe, dat is allemaal nog een vraagteken." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roy Donders is boos op juicekanalen: "Het is gewoon schandalig" (Shownieuws) Bekijk deze video » Roy Donders hoopt op tweede seizoen realityserie ondanks slechte kijkcijfers (video) Bekijk deze video » Zien: vriendin Roy Donders met spoed geopereerd vanwege gescheurde bilimplantaten Bekijk deze video »
TV :

Trouwen
Roy Donders laat tussen neus en lippen door weten grote plannen te hebben voor het tweede seizoen van zijn realityserie: "Ik en Michelle steken niet onder stoelen of banken dat we allebei willen trouwen. Maar wanneer en hoe, dat is allemaal nog een vraagteken."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's