Zien: vriendin Roy Donders met spoed geopereerd vanwege gescheurde bilimplantaten

Zien: vriendin Roy Donders met spoed geopereerd vanwege gescheurde bilimplantaten

Donderdag 20 juli 2023 om 12:35

Video: Roy Donders en Michelle onthullen schokkende plastische transformaties

Roy Donders onthulde dat zijn vriendin Michelle haar bilimplantaten heeft laten verwijderen vanwege onverklaarbare gezondheidsklachten. Het stel zag geen andere oplossing voor haar situatie, zoals Roy uitlegde in een interview met Shownieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vriendin Roy Donders</em> met spoed geopereerd vanwege <em>gescheurde bilimplantaten</em> Video: Roy Donders en Michelle onthullen schokkende plastische transformaties Roy Donders onthulde dat zijn vriendin Michelle haar bilimplantaten heeft laten verwijderen vanwege onverklaarbare gezondheidsklachten. Het stel zag geen andere oplossing voor haar situatie, zoals Roy uitlegde in een interview met Shownieuws. Tekst gaat verder onder de video. Gescheurde bilimplantatenDe realityster laat weten dat zijn vriendin inmiddels geopereerd is en nu aan het herstellen en bijkomen is: "Die bilimplantaten waren gewoon gescheurd, waardoor ze heel veel klachten had, en die zijn nu verwijderd. Het gaat nu veel beter met haar en ze begint langzamerhand de oude te worden." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roy Donders hoopt op tweede seizoen realityserie ondanks slechte kijkcijfers (video) Bekijk deze video » Zien: groot feest Nijmeegse Vierdaagse met Frans Bauer, Roy Donders en Imca Marina Bekijk deze video »
TV :

Gescheurde bilimplantaten
De realityster laat weten dat zijn vriendin inmiddels geopereerd is en nu aan het herstellen en bijkomen is: "Die bilimplantaten waren gewoon gescheurd, waardoor ze heel veel klachten had, en die zijn nu verwijderd. Het gaat nu veel beter met haar en ze begint langzamerhand de oude te worden."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's