Vanavond in Stegeman op de Bres: thuishulp Patrick steelt 15K van bejaarde man

Vanavond in Stegeman op de Bres: thuishulp Patrick steelt 15K van bejaarde man

Vanavond in <em>Stegeman op de Bres</em>: thuishulp Patrick <em>steelt 15K</em> van bejaarde man Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een zeer emotionele aflevering van Stegeman op de Bres. Alberto Stegeman springt op de bres voor de 83-jarige Toon. Hij is bestolen door zijn thuishulp. Zijn vriendin, de bijna 90-jarige Cocky, vraagt om hulp van Alberto. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Thuishulp PatrickVoormalig thuishulp Patrick wordt beschuldigd van het bestelen van een 83-jarige man voor een bedrag van 15.000 euro. Alberto en zijn team verzamelen bewijs en confronteren de thuishulp met zijn laffe daad. De confrontatie zorgt voor zeer oplopende emoties, en uiteindelijk wordt de politie ingeschakeld. Bekijk de video van Stegeman op de bres hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven Bekijk deze video » Stegeman op de bres: oplichter vlucht weg wanneer hij Alberto ziet Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Stegeman op de Bres: thuishulp Patrick steelt 15K van bejaarde man
Donderdag 20 juli 2023 om 15:04

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een zeer emotionele aflevering van Stegeman op de Bres. Alberto Stegeman springt op de bres voor de 83-jarige Toon. Hij is bestolen door zijn thuishulp. Zijn vriendin, de bijna 90-jarige Cocky, vraagt om hulp van Alberto.

Tekst gaat verder onder de video.

Thuishulp Patrick
Voormalig thuishulp Patrick wordt beschuldigd van het bestelen van een 83-jarige man voor een bedrag van 15.000 euro. Alberto en zijn team verzamelen bewijs en confronteren de thuishulp met zijn laffe daad. De confrontatie zorgt voor zeer oplopende emoties, en uiteindelijk wordt de politie ingeschakeld.

Bekijk de video van Stegeman op de bres hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's