Fidan Ekiz beledigt darters opnieuw in De Oranjezomer: 'Echt geen sport!' (video)

Fidan Ekiz beledigt darters opnieuw in De Oranjezomer: 'Echt geen sport!' (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 22:35

Fidan Ekiz beledigt darters opnieuw in <em>De Oranjezomer</em>: 'Echt geen sport!' (video) Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks bood Fidan Ekiz in De Oranjezomer de ruimte om haar excuses aan te bieden na haar uitspraken op woensdagavond. Ekiz had namelijk een opmerking gemaakt over darten en dat zorgde voor heel wat boze reacties. DartersFidan Ekiz zorgt er helaas wel voor dat de darters vandaag nóg bozer zijn dan gisteren. "Ik vind het écht geen sport", is de conclusie na 24 uur bezinning. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks bood Fidan Ekiz in De Oranjezomer de ruimte om haar excuses aan te bieden na haar uitspraken op woensdagavond. Ekiz had namelijk een opmerking gemaakt over darten en dat zorgde voor heel wat boze reacties.

Darters
Fidan Ekiz zorgt er helaas wel voor dat de darters vandaag nóg bozer zijn dan gisteren. "Ik vind het écht geen sport", is de conclusie na 24 uur bezinning.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's