Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’

Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’

Theo Maassen ontvangt in eerste <em>Zomergasten</em> Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’ Bekijk in de video hierboven: Humberto Tan bij Zomergasten Zondag presenteert Theo Maassen voor de eerste keer het avondvullende praatprogramma Zomergasten. De presentator gaat in gesprek met de Vlaamse kosmoloog Thomas Hertog. En Maassen laat weten heel veel vragen te hebben. Is er buitenaards leven?De cabaretier licht in een video een tipje van de sluier op rond alle vragen die hij wil stellen aan Hertog. “Hoe kan uit het niets, iets ontstaan? Is tijdreizen een reëel optie? Wat gebeurt er in zwarte gaten? Bestaat er zoiets als buitenaards leven?” Bekijk de video van Zomergasten met Theo Maassen hieronder. Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 23 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Video: Bessel van der Kolk in Zomergasten over eerste MDMA-therapiesessie Bekijk deze video » Zien: zo nam Janine Abbring afscheid van Zomergasten-kijker Bekijk deze video » Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties Bekijk deze video »
TV :
Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’
Vrijdag 21 juli 2023 om 13:05

Bekijk in de video hierboven: Humberto Tan bij Zomergasten

Zondag presenteert Theo Maassen voor de eerste keer het avondvullende praatprogramma Zomergasten. De presentator gaat in gesprek met de Vlaamse kosmoloog Thomas Hertog. En Maassen laat weten heel veel vragen te hebben.

Is er buitenaards leven?
De cabaretier licht in een video een tipje van de sluier op rond alle vragen die hij wil stellen aan Hertog. “Hoe kan uit het niets, iets ontstaan? Is tijdreizen een reëel optie? Wat gebeurt er in zwarte gaten? Bestaat er zoiets als buitenaards leven?”

Bekijk de video van Zomergasten met Theo Maassen hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 23 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's