Yvonne bungelt anderhalf uur boven 200 meter hoog ravijn in Kroatië: 'Zou het zo weer doen'

Yvonne bungelt anderhalf uur boven 200 meter hoog ravijn in Kroatië: 'Zou het zo weer doen'

Vrijdag 21 juli 2023 om 14:37

Eindelijk kon Yvonne Tuin uit Enschede haar bucketlist-ervaring afstrepen door te gaan ziplinen over een ravijn in Kroatië. De 67-jarige vrouw was dolgelukkig, totdat het noodlot toesloeg en ze op 200 meter hoogte vast kwam te hangen in de volle zon, bij een verzengende temperatuur van 38 graden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Yvonne</em> bungelt anderhalf uur boven <em>200 meter hoog ravijn</em> in <em>Kroatië</em>: 'Zou het zo weer doen' Eindelijk kon Yvonne Tuin uit Enschede haar bucketlist-ervaring afstrepen door te gaan ziplinen over een ravijn in Kroatië. De 67-jarige vrouw was dolgelukkig, totdat het noodlot toesloeg en ze op 200 meter hoogte vast kwam te hangen in de volle zon, bij een verzengende temperatuur van 38 graden. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Yvonne"Ik had eigenlijk het idee dat er iets fout ging, want ik ging erg langzaam. Waarschijnlijk heb ik de hele tijd de rem ingedrukt", aldus Yvonne. Spijt of angst heeft ze niet, aan Hart van Nederland vertelt Yvonne dat ze het zo weer over zou doen: "Ik zou het zo weer doen, nu weet ik wat ik verkeerd gedaan heb!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 55 jaar na Tourzege: Jan Janssen geniet nog steeds volop van het wielrennen Bekijk deze video » Enorme brand Didam (Gelderland): bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Reactie Yvonne
"Ik had eigenlijk het idee dat er iets fout ging, want ik ging erg langzaam. Waarschijnlijk heb ik de hele tijd de rem ingedrukt", aldus Yvonne. Spijt of angst heeft ze niet, aan Hart van Nederland vertelt Yvonne dat ze het zo weer over zou doen: "Ik zou het zo weer doen, nu weet ik wat ik verkeerd gedaan heb!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's