Video: klimaatdemonstranten ketenen zich vast aan spoor tegen kolen in Rotterdam

Video: klimaatdemonstranten ketenen zich vast aan spoor tegen kolen in Rotterdam

Vrijdag 21 juli 2023 om 14:49

Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren vrijdag actie op twee plekken in Rotterdam. De organisaties willen dat er zo snel mogelijk een einde komt aan de overslag van kolen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>klimaatdemonstranten</em> ketenen zich vast aan <em>spoor</em> tegen kolen in <em>Rotterdam</em> Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren vrijdag actie op twee plekken in Rotterdam. De organisaties willen dat er zo snel mogelijk een einde komt aan de overslag van kolen. Tekst gaat verder onder de video. Vastgeketend op het spoorZo'n vijftien actievoerders hebben zich even na 10.00 uur vastgeketend op het spoor aan de Missouriweg op de Maasvlakte, waarover de kolen per trein worden vervoerd van het Europees Massagoed Overslagbedrijf. De actievoerders zijn van plan om te blijven zitten tot hun eis, om te stoppen met kolen, wordt ingewilligd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Extinction Rebellion blokkeerde A12: "De aarde gaat naar de klote door fossiele subsidies" (PowNews) Bekijk deze video » Klimaatactivisten breken door hek Tata Steel, boosheid om ongezonde leefomstandigheden Bekijk deze video »
Nieuws :

Vastgeketend op het spoor
Zo'n vijftien actievoerders hebben zich even na 10.00 uur vastgeketend op het spoor aan de Missouriweg op de Maasvlakte, waarover de kolen per trein worden vervoerd van het Europees Massagoed Overslagbedrijf. De actievoerders zijn van plan om te blijven zitten tot hun eis, om te stoppen met kolen, wordt ingewilligd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's