Video: persoon zwaargewond na val van hoge attractie op Zwarte Cross

Video: persoon zwaargewond na val van hoge attractie op Zwarte Cross

Vrijdag 21 juli 2023 om 20:58

Video: persoon zwaargewond na val van hoge attractie op <em>Zwarte Cross</em> Bij het festivalterrein van de Zwarte Cross heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Dit gebeurde rond 15.00 uur bij de attractie 'Do Your Own Stunt'. Daar is een slachtoffer van een hoge hoogte naar beneden gevallen en zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland. TraumaheliEen traumahelikopter kwam naar het festivalterrein. Na het verlenen van eerste hulp is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. De attractie blijft de rest van het weekend gesloten, zo heeft de organisatie laten weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Bij het festivalterrein van de Zwarte Cross heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Dit gebeurde rond 15.00 uur bij de attractie 'Do Your Own Stunt'. Daar is een slachtoffer van een hoge hoogte naar beneden gevallen en zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland.

Traumaheli
Een traumahelikopter kwam naar het festivalterrein. Na het verlenen van eerste hulp is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. De attractie blijft de rest van het weekend gesloten, zo heeft de organisatie laten weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's