Drama in B&B Vol Liefde als Hans Petri's boom verknipt: 'Helemaal niet blij' (video)

Drama in B&B Vol Liefde als Hans Petri's boom verknipt: 'Helemaal niet blij' (video)

Vrijdag 21 juli 2023 om 23:01

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hans denkt in B&B Vol Liefde een klusje te klaren voor Petri. Hij snoeit de boom in de achtertuin van de B&B-uitbaatster. Maar dat gaat niet helemaal goed...

Drama in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> als Hans Petri's boom verknipt: 'Helemaal niet blij' (video) B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Hans denkt in B&B Vol Liefde een klusje te klaren voor Petri. Hij snoeit de boom in de achtertuin van de B&B-uitbaatster. Maar dat gaat niet helemaal goed... BoomAls Petri terugkomt na een date met Olaf is ze not amused. Dit is niet zoals ze het heeft gewild. 'Ik ben hier helemaal niet blij mee.' Zal het nog goedkomen tussen Hans en Petri? Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video) Bekijk deze video » Date-drama in B&B Vol Liefde: hond Noa verwondt Thalia in het gezicht (video) Bekijk deze video » Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen' Bekijk deze video »
TV :
Drama in B&B Vol Liefde als Hans Petri's boom verknipt: 'Helemaal niet blij' (video)

Boom
Als Petri terugkomt na een date met Olaf is ze not amused. Dit is niet zoals ze het heeft gewild. 'Ik ben hier helemaal niet blij mee.' Zal het nog goedkomen tussen Hans en Petri?

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's