Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen'

Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen'

Vrijdag 21 juli 2023 om 09:01

Als Leendert zijn nieuwe date Thalia zijn slaapkamer laat zien blijkt ze ineens moe te zijn: 'Ze ging op bed liggen en ik ben er even bij gaan liggen. Op een bepaald moment hebben we ons ook uitgekleed en zijn we gaan slapen.' Maar toch liep de nacht net wat anders dan verwacht...

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Leendert in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen' Als Leendert zijn nieuwe date Thalia zijn slaapkamer laat zien blijkt ze ineens moe te zijn: 'Ze ging op bed liggen en ik ben er even bij gaan liggen. Op een bepaald moment hebben we ons ook uitgekleed en zijn we gaan slapen.' Maar toch liep de nacht net wat anders dan verwacht... Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Date-drama in B&B Vol Liefde: hond Noa verwondt Thalia in het gezicht (video) Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Yolanthe bij uitvaart Sylvia Sneijder, waar Wesley indrukwekkend sprak (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's