Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom

Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom

Saturday 22 July 2023 om 21:12

Eva Jinek keert terug naar de publieke omroep, zo maakte RTL gisteren bekend. In gesprek bij Renze besprak Eva's mentor Jeroen Pauw de opmerkelijke overstap en noemde het 'bijzonder'. Ook Fidan Ekiz uitte haar blijdschap over Eva's terugkeer tijdens De Oranjezomer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>Eva Jinek's</em> vertrek bij <em>RTL</em> slaat in als een bom Eva Jinek keert terug naar de publieke omroep, zo maakte RTL gisteren bekend. In gesprek bij Renze besprak Eva's mentor Jeroen Pauw de opmerkelijke overstap en noemde het 'bijzonder'. Ook Fidan Ekiz uitte haar blijdschap over Eva's terugkeer tijdens De Oranjezomer. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Jeroen PauwJeroen Pauw was niet verrast, want het zoemde al rond dat Eva terug zou willen, vertelt hij in Renze. "Ik vind het echter bijzonder dat ze het doet," zegt de presentator toch. Jeroen wordt gezien als de mentor van Eva, dus het contact is snel gelegd. "Ik heb haar wel even een berichtje gestuurd." Wel geeft hij te kennen dat hij als insider het niet eerder van haar heeft gehoord dan de rest van Nederland. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video) Bekijk deze video » Guido den Aantrekker kritisch over transfer Eva Jinek: 'Potsierlijk' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Reactie Jeroen Pauw
Jeroen Pauw was niet verrast, want het zoemde al rond dat Eva terug zou willen, vertelt hij in Renze. "Ik vind het echter bijzonder dat ze het doet," zegt de presentator toch. Jeroen wordt gezien als de mentor van Eva, dus het contact is snel gelegd. "Ik heb haar wel even een berichtje gestuurd." Wel geeft hij te kennen dat hij als insider het niet eerder van haar heeft gehoord dan de rest van Nederland.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's