Keert Jeroen Pauw terug naar RTL4? 'Ik zie wel kansen' (video)

Keert Jeroen Pauw terug naar RTL4? 'Ik zie wel kansen' (video)

Zaterdag 22 juli 2023 om 09:10

Keert <em>Jeroen Pauw</em> terug naar RTL4? 'Ik zie wel kansen' (video) Eva Jinek is tegenwoordig de koninging van de Nederlandse talkshow, maar haar voorganger Jeroen Pauw was lange tijd de koning op de late avond. Hij is niet verrast door haar mediatransfer, maar ziet wel kansen voor Eva, en misschien ook wel zichzelf. Zou hij willen terugkeren naar zijn oude werkgever RTL? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek van het afgelopen seizoen! Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Rob Goossens onthult: 'Eva Jinek wist allang dat ze weg zou gaan' (video) Bekijk deze video »
TV :
Keert Jeroen Pauw terug naar RTL4? 'Ik zie wel kansen' (video)

Eva Jinek is tegenwoordig de koninging van de Nederlandse talkshow, maar haar voorganger Jeroen Pauw was lange tijd de koning op de late avond. Hij is niet verrast door haar mediatransfer, maar ziet wel kansen voor Eva, en misschien ook wel zichzelf. Zou hij willen terugkeren naar zijn oude werkgever RTL?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's