Johan Derksen onthult salarisplafond bij Eva Jinek's overstap naar AvroTros: 'Balkenendenorm'

Johan Derksen onthult salarisplafond bij Eva Jinek's overstap naar AvroTros: 'Balkenendenorm'

Sunday 23 July 2023 om 14:13

Johan Derksen toont begrip voor het besluit van Eva Jinek om RTL 4 te verlaten. Eva heeft aangegeven dat ze een goede moeder wil zijn voor haar kinderen, en volgens Derksen is het dan niet mogelijk om een dagelijkse talkshow op televisie te hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> onthult salarisplafond bij <em>Eva Jinek's overstap</em> naar <em>AvroTros</em>: 'Balkenendenorm' Johan Derksen toont begrip voor het besluit van Eva Jinek om RTL 4 te verlaten. Eva heeft aangegeven dat ze een goede moeder wil zijn voor haar kinderen, en volgens Derksen is het dan niet mogelijk om een dagelijkse talkshow op televisie te hebben. Tekst gaat verder onder de video. Vertrek Eva JinekHoewel de geruchten over een mogelijke transfer al een tijdje circuleerden, komt het als een schok dat ze een aanzienlijke daling in salaris zal ervaren. Volgens Derksen gaat ze van 1,2 miljoen euro per jaar naar een bescheiden twee ton per jaar, wat voor tv-sterren een laag inkomen is, aangezien de NPO een salarisplafond hanteert. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom Bekijk deze video »
Entertainment :

Vertrek Eva Jinek
Hoewel de geruchten over een mogelijke transfer al een tijdje circuleerden, komt het als een schok dat ze een aanzienlijke daling in salaris zal ervaren. Volgens Derksen gaat ze van 1,2 miljoen euro per jaar naar een bescheiden twee ton per jaar, wat voor tv-sterren een laag inkomen is, aangezien de NPO een salarisplafond hanteert.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's