Haye wordt herkend op straat en krijgt negatieve reacties (Ik ga op reis en neem mee)

Haye wordt herkend op straat en krijgt negatieve reacties (Ik ga op reis en neem mee)

In het SBS6-programma Ik ga op reis en neem mee zagen we deelnemer Haye voorbijkomen. Hij heeft een blauwtje gelopen maar ook mooie momenten meegemaakt. Aan Shownieuws vertelt hij hoe het leven na Ik ga op reis en neem mee is. Wordt hij herkend op straat?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Haye</em> wordt herkend op straat en krijgt negatieve reacties (<em>Ik ga op reis en neem mee</em>) In het SBS6-programma Ik ga op reis en neem mee zagen we deelnemer Haye voorbijkomen. Hij heeft een blauwtje gelopen maar ook mooie momenten meegemaakt. Aan Shownieuws vertelt hij hoe het leven na Ik ga op reis en neem mee is. Wordt hij herkend op straat? Tekst gaat verder onder de video. Negatieve reactiesHaye vertelt over de reacties op zijn deelname aan Ik ga op reis en neem mee: "Hey, jij bent toch die ene jongen van dat programma?", zeggen mensen tegen Haye op straat. "Ik kan soms niet eens even door de straat lopen, of ik word aangehouden door jan en alleman." Ook krijgt hij veel negatieve reacties, maar dat hoort erbij, vindt hij. Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Diane neemt Lars op date: 'Er was wel iets. Zo voelde ik het' (video) Bekijk deze video » Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Negatieve reacties
Haye vertelt over de reacties op zijn deelname aan Ik ga op reis en neem mee: "Hey, jij bent toch die ene jongen van dat programma?", zeggen mensen tegen Haye op straat. "Ik kan soms niet eens even door de straat lopen, of ik word aangehouden door jan en alleman." Ook krijgt hij veel negatieve reacties, maar dat hoort erbij, vindt hij.

Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's