WK vrouwenvoetbal: Stefanie van der Gragt maakt goal (Nederland - Portugal)

WK vrouwenvoetbal: Stefanie van der Gragt maakt goal (Nederland - Portugal)

WK vrouwenvoetbal: <em>Stefanie van der Gragt</em> maakt goal (Nederland - Portugal) Bekijk de samenvatting Nederland - Portugal (WK vrouwenvoetbal 2023) De Oranjevrouwen hebben zondag met 1-0 gewonnen van Portugal. Dit WK is de laatste van Stefanie van der Gragt en dit toernooi is voor haar als een droom begonnen. De verdediger die na dit WK stopt met voetballen maakte de winnende goal tegen Portugal in Dunedin. Bekijk beelden van de wedstrijd in de Instagrampost hieronder. In de video hierboven hoor je alles over de buitenspelregel. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport) STEFANIEEEE!!! JAAAAAA!!!!! 1-0!!!!!! ?#NEDPOR #FIFAWWC #TheOranjeBeat pic.twitter.com/1JWYuTuJNk— OranjeLeeuwinnen (@oranjevrouwen) July 23, 2023
Voetbal :
Zondag 23 juli 2023 om 12:02

Bekijk de samenvatting Nederland - Portugal (WK vrouwenvoetbal 2023)

De Oranjevrouwen hebben zondag met 1-0 gewonnen van Portugal. Dit WK is de laatste van Stefanie van der Gragt en dit toernooi is voor haar als een droom begonnen. De verdediger die na dit WK stopt met voetballen maakte de winnende goal tegen Portugal in Dunedin.

Bekijk beelden van de wedstrijd in de Instagrampost hieronder. In de video hierboven hoor je alles over de buitenspelregel.

Actuele video's

Meer actuele video's