Nigel neemt Lindsey mee naar bed in Ik Ga op Reis en Neem Mee; wel zo eerlijk!

Nigel neemt Lindsey mee naar bed in Ik Ga op Reis en Neem Mee; wel zo eerlijk!

Single Nigel neemt in Ik Ga op Reis en Neem Mee zijn date Lindsey mee naar bed. Aangezien hij al een nacht met Charmayne had doorgebracht, is het niet meer dan eerlijk dat zij ook een nacht met hem het bed mag delen. De volgende dag 'bezorgt' hij haar zowat een blauw oog...

Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

Nigel neemt Lindsey mee naar bed in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>; wel zo eerlijk! Single Nigel neemt in Ik Ga op Reis en Neem Mee zijn date Lindsey mee naar bed. Aangezien hij al een nacht met Charmayne had doorgebracht, is het niet meer dan eerlijk dat zij ook een nacht met hem het bed mag delen. De volgende dag 'bezorgt' hij haar zowat een blauw oog... Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp" Bekijk deze video » Haye wordt herkend op straat en krijgt negatieve reacties (Ik ga op reis en neem mee) Bekijk deze video » Diana in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's