Diana in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon'

Diana in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon'

Diana in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon' Zie hierboven Haye in Shownieuws over de positieve en negatieve reacties op zijn deelname aan Ik Ga op Reis en Neem Mee Vanavond in Ik Ga op Reis en Neem Mee bespreekt single Diana hoe belangrijk seks voor haar is met haar dates Lars en Patrick. "Ik ben best wel een seksueel actief persoon", vertrouwt ze hen toe. Gaandeweg het gesprek blijkt dat Patrick op dit vlak bepaalde dingen van z'n ouders heeft overgenomen omdat hij van hen de nodige verhalen heeft gehoord... Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook 'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date Bekijk deze video » Haye in Ik ga op reis en neem mee is blij met zijn date: 'Ze heeft geen koortslip' Bekijk deze video » Ik ga op reis en neem mee-Diana blij met vooruitgang Lars: "Hij kruipt uit zijn schulp" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie hierboven Haye in Shownieuws over de positieve en negatieve reacties op zijn deelname aan Ik Ga op Reis en Neem Mee

Vanavond in Ik Ga op Reis en Neem Mee bespreekt single Diana hoe belangrijk seks voor haar is met haar dates Lars en Patrick. "Ik ben best wel een seksueel actief persoon", vertrouwt ze hen toe. Gaandeweg het gesprek blijkt dat Patrick op dit vlak bepaalde dingen van z'n ouders heeft overgenomen omdat hij van hen de nodige verhalen heeft gehoord...

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder.

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's