Bonje als Roxeanne Hazes wordt belaagd tijdens uitgaan (Shownieuws)

Bonje als Roxeanne Hazes wordt belaagd tijdens uitgaan (Shownieuws)

Bonje als <em>Roxeanne Hazes</em> wordt belaagd tijdens uitgaan (<em>Shownieuws</em>) Roxeanne Hazes over het nieuwe album van haar broertje: 'Niks van meegekregen' Roxeanne Hazes is even geleden belaagd in een club en hierdoor is een pittige ruzie ontstaan. Ze voelde tijdens het uitgaan een hand op haar bil en hier zei de zangeres wat van, zo meldt Shownieuws op basis van haar verhaal in het magazine &C. Haar geliefde Erik Zwennes nam het voor haar op en bleef naar eigen zeggen erg rustig. Toch werd de ‘dader’ steeds bozer en ontstond er ruzie. Toen hebben Roxeanne en haar vriend er maar voor gekozen om te vertrekken en ergens anders heen te gaan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roxeanne Hazes: 'Ik ben niet groot genoeg voor concert in AFAS Live' (video) Bekijk deze video » Roxeanne Hazes: Appelsientje 50 jaar (videoclip) Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over het nieuwe album van haar broertje: 'Niks van meegekregen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 24 juli 2023 om 09:35

Roxeanne Hazes over het nieuwe album van haar broertje: 'Niks van meegekregen'

Roxeanne Hazes is even geleden belaagd in een club en hierdoor is een pittige ruzie ontstaan. Ze voelde tijdens het uitgaan een hand op haar bil en hier zei de zangeres wat van, zo meldt Shownieuws op basis van haar verhaal in het magazine &C. Haar geliefde Erik Zwennes nam het voor haar op en bleef naar eigen zeggen erg rustig. Toch werd de ‘dader’ steeds bozer en ontstond er ruzie. Toen hebben Roxeanne en haar vriend er maar voor gekozen om te vertrekken en ergens anders heen te gaan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's