Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’

Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’

Theo Maassen wil het nú weten in <em>Zomergasten</em> van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’ Bekijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind de zaal uit tijdens voorstelling Zondag presenteerde Theo Maassen voor het eerst het praatprogramma Zomergasten en de Vlaamse kosmoloog Thomas Hertog schoof als eerste aan. De cabaretier zit in de uitzending duidelijk met een prangende vraag en hij zegt tegen Hertog dat hij het nú wil weten: zijn er aliens? Vervolgens nuanceert Maassen zijn vraag, is er intelligent leven buiten de aarde? “Neuh, ik denk het niet”, aldus Hertog. Bekijk de video van Zomergasten met Theo Maassen hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Video: Bessel van der Kolk in Zomergasten over eerste MDMA-therapiesessie Bekijk deze video » Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties Bekijk deze video » Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’ Bekijk deze video »
TV :
Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’
Maandag 24 juli 2023 om 14:48

Bekijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind de zaal uit tijdens voorstelling

Zondag presenteerde Theo Maassen voor het eerst het praatprogramma Zomergasten en de Vlaamse kosmoloog Thomas Hertog schoof als eerste aan. De cabaretier zit in de uitzending duidelijk met een prangende vraag en hij zegt tegen Hertog dat hij het nú wil weten: zijn er aliens? Vervolgens nuanceert Maassen zijn vraag, is er intelligent leven buiten de aarde? “Neuh, ik denk het niet”, aldus Hertog.

Bekijk de video van Zomergasten met Theo Maassen hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's