Nu te zien: Furturama zag de Twitter rebrand al aankomen! (video)

Nu te zien: Furturama zag de Twitter rebrand al aankomen! (video)

Nu te zien: Furturama zag de Twitter rebrand al aankomen! (video) Volg alles over deze serie hier. Tijdens het bezorgen van pizza op oudejaarsavond 1999 wordt Philip J. Fry per ongeluk ingevroren en ontdooid duizend jaar in de toekomst. Van de maker van 'The Simpsons' is 'Futurama' een sci-fi geanimeerde komedie. De serie is al vaak gecanceld en weer terug gekomen. Het heeft 10 jaar geduurd voordat het terug kwam op de buis. ... And we're officially back in our #Futurama era from today ? pic.twitter.com/nYZj9h8mhZ— Fandom (@getFANDOM) July 24, 2023 XOp Twitter hebben fans vooral veel plezier om deze scene, die precies op de dag van de Twitter rebrand uit moest komen. Kan deze serie ook al de toekomst voorspellen? You're blackmailing me?"Blackmail" is such an ugly word. I prefer "extortion". The "X" makes it sound cool.#Futurama pic.twitter.com/TA4TlfffYn— Futurama Quotes (@QuotesFuturama) July 24, 2023 Vanaf 24 juli 2023 is Futurama seizoen 11 te streamen op Disney+. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk ook Disney VS. Florida: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Bekijk hier een preview van Pixar's Elemental, vanaf 16 juni in de bioscoop Bekijk deze video » Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer! Bekijk deze video » ''Barbie'' Margot Robbie geeft een tour door The Barbie Dreamhouse! Bekijk deze video » Bekijk hier de previews van The Haunted Mansion, vanaf 28 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk een nieuwe trailer van Disney's The Haunted Mansion, vanaf 28 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de serie One Piece: vanaf 31 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Nu te zien: Furturama zag de Twitter rebrand al aankomen! (video)
Maandag 24 juli 2023 om 21:38

Volg alles over deze serie hier.

Tijdens het bezorgen van pizza op oudejaarsavond 1999 wordt Philip J. Fry per ongeluk ingevroren en ontdooid duizend jaar in de toekomst. Van de maker van 'The Simpsons' is 'Futurama' een sci-fi geanimeerde komedie. De serie is al vaak gecanceld en weer terug gekomen. Het heeft 10 jaar geduurd voordat het terug kwam op de buis.

X
Op Twitter hebben fans vooral veel plezier om deze scene, die precies op de dag van de Twitter rebrand uit moest komen. Kan deze serie ook al de toekomst voorspellen?

Vanaf 24 juli 2023 is Futurama seizoen 11 te streamen op Disney+. Bekijk de trailer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's