Bekijk de trailer van Happy Ending, vanaf 1 september op Netflix

Bekijk de trailer van Happy Ending, vanaf 1 september op Netflix

Dinsdag 25 juli 2023 om 10:20

Netflix maakte dinsdag bekend dat de nieuwe film Happy Ending binnenkort naar de streamingdienst komt. Op 1 september is de film van 'new voice' Joosje Duk te zien. Vergezeld met die bekendmaking komt ook de trailer van de film, die je hieronder kunt zien.

Bekijk de trailer van <em>Happy Ending</em>, vanaf 1 september op Netflix Netflix maakte dinsdag bekend dat de nieuwe film Happy Ending binnenkort naar de streamingdienst komt. Op 1 september is de film van 'new voice' Joosje Duk te zien. Vergezeld met die bekendmaking komt ook de trailer van de film, die je hieronder kunt zien. Spannend ideeLuna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. Bekijk de trailer hierboven. De film Happy Ending is vanaf 1 september te streamen op Netflix.
Trailer :
Bekijk de trailer van Happy Ending, vanaf 1 september op Netflix

Spannend idee
Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio.

Bekijk de trailer hierboven. De film Happy Ending is vanaf 1 september te streamen op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's