B&B Vol Liefde: Martijn doet opvallende onthulling aan Diana

B&B Vol Liefde: Martijn doet opvallende onthulling aan Diana

Tuesday 25 July 2023 om 09:31

In B&B Vol Liefde zien we dinsdagavond hoe Martijn en Diana op date gaan. De klik lijkt er te zijn en de B&B-eigenaar lijkt nu al enthousiaster over haar dan over haar 'concurrent' Bianca. En dat besluit hij dan ook maar direct tegen zijn nieuwe date te zeggen. Dat belooft nog wat..

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

B&amp;B Vol Liefde: <em>Martijn</em> doet opvallende onthulling aan Diana In B&B Vol Liefde zien we dinsdagavond hoe Martijn en Diana op date gaan. De klik lijkt er te zijn en de B&B-eigenaar lijkt nu al enthousiaster over haar dan over haar 'concurrent' Bianca. En dat besluit hij dan ook maar direct tegen zijn nieuwe date te zeggen. Dat belooft nog wat.. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na Bekijk deze video » B&B vol liefde: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Martijn doet opvallende onthulling aan Diana

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's