B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na

B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na

Maandag 24 juli 2023 om 12:01

Na het boom-incident is het voor Hans tijd om zijn koffers te pakken en de B&B van Petri te verlaten. Vlak voor vertrek krijgt hij wel nog even een trap na: 'Olaf en Hans hebben allebei best veel gedaan, mij best veel geholpen. Hans wil dat ook graag laten horen en Olaf doet het gewoon. Dat is het verschil.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: <em>Petri</em> geeft vertrekkende Hans trap na Na het boom-incident is het voor Hans tijd om zijn koffers te pakken en de B&B van Petri te verlaten. Vlak voor vertrek krijgt hij wel nog even een trap na: 'Olaf en Hans hebben allebei best veel gedaan, mij best veel geholpen. Hans wil dat ook graag laten horen en Olaf doet het gewoon. Dat is het verschil.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gordons ex-verloofde Gavin heeft een nieuwe liefde, bekijk de beelden Bekijk deze video » Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar) Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's