B&B vol liefde: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep

B&B vol liefde: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep

<em>B&amp;B vol liefde</em>: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep Bekijk in de video hierboven: zo reageert Anne op haar plotselinge vertrek uit B&B vol liefde Walter en zijn spirituele types zorgen in B&B vol liefde voor heel wat gefronste wenkbrauwen, maar er zijn meer bijzondere singles te zien in het datingprogramma. Er schittert namelijk ook een heuse ‘shitfluencer’ in B&B vol liefde. “Ik vergelijk heel veel dingen waar ik zelf mee zit, met dingen die poep-gerelateerd zijn.” Ze vindt ook dat constipatie en creativiteit niet veel van elkaar verschillen en ze komt met een opmerkelijke filosofie... Bekijk het fragment uit B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep
Maandag 24 juli 2023 om 16:50

Bekijk in de video hierboven: zo reageert Anne op haar plotselinge vertrek uit B&B vol liefde

Walter en zijn spirituele types zorgen in B&B vol liefde voor heel wat gefronste wenkbrauwen, maar er zijn meer bijzondere singles te zien in het datingprogramma. Er schittert namelijk ook een heuse ‘shitfluencer’ in B&B vol liefde. “Ik vergelijk heel veel dingen waar ik zelf mee zit, met dingen die poep-gerelateerd zijn.” Ze vindt ook dat constipatie en creativiteit niet veel van elkaar verschillen en ze komt met een opmerkelijke filosofie...

Bekijk het fragment uit B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's