Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde)

Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde)

Maandag 24 juli 2023 om 10:00

Maandagavond zien we in B&B Vol Liefde hoe Babette aan Joy vertelt het afgelopen jaar celibatair te hebben geleefd. De B&B-uitbater heeft echter geen idee wat dat is, waarna ze het toelicht: 'Dat hield in dat ik met niemand een seksuele of romantische verbinding ben aangegaan.' In die tijd heeft ze zich veel verdiept in tantra, wat een beetje het thema van het huidige seizoen begint te worden zo langzamerhand.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar <em>celibatair</em> en ben into tantra' (B&amp;B Vol Liefde) Maandagavond zien we in B&B Vol Liefde hoe Babette aan Joy vertelt het afgelopen jaar celibatair te hebben geleefd. De B&B-uitbater heeft echter geen idee wat dat is, waarna ze het toelicht: 'Dat hield in dat ik met niemand een seksuele of romantische verbinding ben aangegaan.' In die tijd heeft ze zich veel verdiept in tantra, wat een beetje het thema van het huidige seizoen begint te worden zo langzamerhand. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen' Bekijk deze video » Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video » Emotionele Anne reageert op vertrek B&B Vol Liefde: 'Gevoel van dankbaarheid' Bekijk deze video »
TV :
Babette verrast Joy: 'Ik leef al jaar celibatair en ben into tantra' (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's