Huilende Jan in B&B Vol Liefde: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?'

Huilende Jan in B&B Vol Liefde: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?'

Tuesday 25 July 2023 om 10:34

Net op de avond van een chique feestje voelt Jan, die toch wel lijkt te houden van een goede netwerkborrel, zich niet lekker. Hij ligt zelfs ziek op bed en dat maakt hem nogal emotioneel: 'Het zal toch niet gebeuren dat ik naar het ziekenhuis moet?', jammert hij.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Huilende Jan in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?' Net op de avond van een chique feestje voelt Jan, die toch wel lijkt te houden van een goede netwerkborrel, zich niet lekker. Hij ligt zelfs ziek op bed en dat maakt hem nogal emotioneel: 'Het zal toch niet gebeuren dat ik naar het ziekenhuis moet?', jammert hij. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde: deze ‘shitfluencer’ haalt wijsheid uit poep Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn doet opvallende onthulling aan Diana Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch spiruwaliteit? Bekijk deze video »
TV :
Huilende Jan in B&B Vol Liefde: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's