B&B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch spiruwaliteit?

B&B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch spiruwaliteit?

B&amp;B Vol Liefde: hoe zeg je spiritualiteit, of is het toch <em>spiruwaliteit</em>? Tantra en spiritualiteit lijken dé thema's van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. De deelnemers hebben echter wat moeite om dat laatste woord goed uit te spreken: Claudia heeft het steeds over spiruwaliteit, Leendert krijgt het ook zijn mond niet uit en in de B&B van Debbie in Spanje weten ze ook niet hoe je het moet zeggen. Een heuse spiritualiteit-compilatie van B&B Vol Liefde zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je hoe Anne, die bij tantra-Walter verbleef, terugkijkt op haar vertrek, vol spiritualiteit... Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Martijn doet opvallende onthulling aan Diana Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 juli 2023 om 13:27

Tantra en spiritualiteit lijken dé thema's van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. De deelnemers hebben echter wat moeite om dat laatste woord goed uit te spreken: Claudia heeft het steeds over spiruwaliteit, Leendert krijgt het ook zijn mond niet uit en in de B&B van Debbie in Spanje weten ze ook niet hoe je het moet zeggen.

Een heuse spiritualiteit-compilatie van B&B Vol Liefde zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je hoe Anne, die bij tantra-Walter verbleef, terugkijkt op haar vertrek, vol spiritualiteit...

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's