Heftig: Australische surfer aangevallen door haai, weet te ontsnappen (video)

Heftig: Australische surfer aangevallen door haai, weet te ontsnappen (video)

Heftig: Australische <em>surfer</em> aangevallen door haai, weet te ontsnappen (video) In Australië is een 20-jarige surfer door het oog van de naald gekropen nadat hij door een haai is aangevallen. 'Zijn surfplank vloog door de lucht toen de man in zijn been gebeten werd. Vervolgens weet hij toch te ontsnappen waarna hij zo'n 600 meter naar een veilige plek zwom. Hierbij verloor het slachtoffer volgens getuigen veel bloed', vertelt een Australische nieuws-verslaggever. Beelden van de aanval zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe begin juli een enorme haai gevangen werd in de Noordzee. Bekijk ook Zien: tijgerhaai valt man op kajak aan in Hawaï (video) Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video » Hagelstenen-storm in Gardameer zorgt voor chaos: "Zo groot als tennisballen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Australische surfer aangevallen door haai, weet te ontsnappen (video)
Dinsdag 25 juli 2023 om 11:25

In Australië is een 20-jarige surfer door het oog van de naald gekropen nadat hij door een haai is aangevallen. 'Zijn surfplank vloog door de lucht toen de man in zijn been gebeten werd. Vervolgens weet hij toch te ontsnappen waarna hij zo'n 600 meter naar een veilige plek zwom. Hierbij verloor het slachtoffer volgens getuigen veel bloed', vertelt een Australische nieuws-verslaggever.

Beelden van de aanval zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe begin juli een enorme haai gevangen werd in de Noordzee.

Actuele video's

Meer actuele video's