ZIEN: Montana Meiland laat nieuwe keuken zien, bekijk de voor- en nabeelden (video)

ZIEN: Montana Meiland laat nieuwe keuken zien, bekijk de voor- en nabeelden (video)

ZIEN: <em>Montana Meiland</em> laat nieuwe keuken zien, bekijk de voor- en nabeelden (video) Montana Meiland is de afgelopen maanden meer dan druk geweest met het verbouwen van haar nieuwe huis en op Instagram houdt ze haar fans op de hoogte van alle ontwikkelingen. Vol trots toont ze dinsdag haar nieuwe keuken en die ziet er werkelijk schitterend uit. De voor- en nabeelden van Montana's keuken zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de Meilandjes onlangs op vakantie vertrokken naar Tenerife. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland) Bekijk ook Hagelstenen-storm in Gardameer zorgt voor chaos: "Zo groot als tennisballen" Bekijk deze video » Huilende Jan in B&B Vol Liefde: 'Hoef toch niet naar ziekenhuis?' Bekijk deze video » Heftig: Australische surfer aangevallen door haai, weet te ontsnappen (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 juli 2023 om 12:09

Montana Meiland is de afgelopen maanden meer dan druk geweest met het verbouwen van haar nieuwe huis en op Instagram houdt ze haar fans op de hoogte van alle ontwikkelingen. Vol trots toont ze dinsdag haar nieuwe keuken en die ziet er werkelijk schitterend uit.

De voor- en nabeelden van Montana's keuken zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de Meilandjes onlangs op vakantie vertrokken naar Tenerife.

Actuele video's

Meer actuele video's