Gaat Moraima het watergevecht aan in Een Jaar van je Leven?

Gaat Moraima het watergevecht aan in Een Jaar van je Leven?

Gaat Moraima het watergevecht aan in <em>Een Jaar van je Leven</em>? Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Zoë haar vertrek uit Een Jaar Van Je Leven verklaart Moraima is lekker in de weer met de tuinslang als zij plotseling wordt geraakt door een waterballon. Van wie komt deze 'kogel' uit onverwachte hoek en is het de start van een heus watergevecht? Bekijk het in het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik kijkt uit naar alle liefdesbrieven in zijn inbox Bekijk deze video » Babette in tranen om Zoë's vertrek uit Een Jaar Van Je Leven? Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 26 juli 2023 om 16:25

Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Zoë haar vertrek uit Een Jaar Van Je Leven verklaart

Moraima is lekker in de weer met de tuinslang als zij plotseling wordt geraakt door een waterballon. Van wie komt deze 'kogel' uit onverwachte hoek en is het de start van een heus watergevecht?

Bekijk het in het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's