Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit

Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Moraima leert fietsen en giert het uit Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) In de realityserie Een Jaar Van Je Leven besluit Moraima dat ze graag wil leren fietsen. Het programma loopt op z’n einde dus binnenkort worden de kandidaten weer losgelaten uit de loods en keren ze terug naar de ‘gewone’ samenleving. Dan is het in Nederland erg handig als je kunt fietsen en Moraima gaat ervoor. Ze krijgt les en wordt ondersteund, maar fietsen blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Moraima wil steeds remmen terwijl ze nog niet eens vooruitgaat, zou dit nog goedkomen? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Babette in Een Jaar Van Je Leven valt en raakt in paniek: "Help, help, help, help" Bekijk deze video » Babette overstuur na val in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik schrok en dacht: ik ben blind’ Bekijk deze video » Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’ Bekijk deze video »
Maandag 17 juli 2023 om 15:36

Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video)

In de realityserie Een Jaar Van Je Leven besluit Moraima dat ze graag wil leren fietsen. Het programma loopt op z’n einde dus binnenkort worden de kandidaten weer losgelaten uit de loods en keren ze terug naar de ‘gewone’ samenleving. Dan is het in Nederland erg handig als je kunt fietsen en Moraima gaat ervoor. Ze krijgt les en wordt ondersteund, maar fietsen blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Moraima wil steeds remmen terwijl ze nog niet eens vooruitgaat, zou dit nog goedkomen?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's