Shownieuws gemist? Eloise van Oranje komt tot rust op camping in Utrecht

Shownieuws gemist? Eloise van Oranje komt tot rust op camping in Utrecht

Woensdag 26 juli 2023 om 19:52

Na haar vakantie in Italië is Eloise van Oranje teruggekeerd naar Nederland en heeft ze ervoor gekozen om volledig 'back to basic' te gaan door in een tipi-tent op een speciale Nederlandse camping te verblijven, met als doel een 'zen-gevoel' te ervaren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>Eloise van Oranje</em> komt tot rust op camping in Utrecht Na haar vakantie in Italië is Eloise van Oranje teruggekeerd naar Nederland en heeft ze ervoor gekozen om volledig 'back to basic' te gaan door in een tipi-tent op een speciale Nederlandse camping te verblijven, met als doel een 'zen-gevoel' te ervaren. Tekst gaat verder onder de video. RØSTIGEloise is net terug uit Italië en heeft alweer haar volgende vakantie gepland op de rustgevende camping genaamd RØSTIG. De camping biedt diverse activiteiten aan, zoals meditatieworkshops en yoga, om de gasten volledig tot rust te laten komen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Willem Alexander trots op zijn nichtje Eloise na ingrijpen bij racistisch gesprek Bekijk deze video » Zien: prins Constantijn opent tentoonstelling 'De Prins en de Stad' in Amsterdam Bekijk deze video »
Entertainment :

RØSTIG
Eloise is net terug uit Italië en heeft alweer haar volgende vakantie gepland op de rustgevende camping genaamd RØSTIG. De camping biedt diverse activiteiten aan, zoals meditatieworkshops en yoga, om de gasten volledig tot rust te laten komen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's