Heftige beelden: hijskraan in New York stort naar beneden en ramt gebouw

Heftige beelden: hijskraan in New York stort naar beneden en ramt gebouw

Woensdag 26 juli 2023 om 20:19

In het centrum van Manhattan, New York, heeft zich een angstaanjagend incident voorgedaan met een hijskraan, waarbij zes mensen lichtgewond raakten. Bovenin de kraan brak brand uit en er ontstond zwarte rook, waarna de giek bezweek en naar beneden stortte.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>hijskraan</em> in <em>New York</em> stort naar beneden en <em>ramt gebouw</em> In het centrum van Manhattan, New York, heeft zich een angstaanjagend incident voorgedaan met een hijskraan, waarbij zes mensen lichtgewond raakten. Bovenin de kraan brak brand uit en er ontstond zwarte rook, waarna de giek bezweek en naar beneden stortte. Tekst gaat verder onder de video. Zes gewondenTijdens de neergang raakt het horizontale kraandeel een nabijgelegen flatgebouw aan de overkant van de straat, waarbij delen van de hijskraan, de lading en brokstukken van het getroffen gebouw tientallen verdiepingen naar beneden vallen en op straat terechtkomen. Bij het incident raakten zes mensen gewond, waaronder twee brandweerlieden en vier burgers. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.
Viral :
Heftige beelden: hijskraan in New York stort naar beneden en ramt gebouw

Zes gewonden
Tijdens de neergang raakt het horizontale kraandeel een nabijgelegen flatgebouw aan de overkant van de straat, waarbij delen van de hijskraan, de lading en brokstukken van het getroffen gebouw tientallen verdiepingen naar beneden vallen en op straat terechtkomen. Bij het incident raakten zes mensen gewond, waaronder twee brandweerlieden en vier burgers.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's