De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld!

De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld!

Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video)

Het zijn indrukwekkende beelden vanuit Amerika. De lucht van New York is volledig verkleurd en veranderd in een bruinige, oranje tint. Door bosbranden in het aangrenzende Canada, is de lucht in The Big Apple ernstig vervuild. De rook is erg compact, gebouwen zijn bijna niet meer zichtbaar. Het lijkt alsof de nacht gevallen is in de stad, maar het is gewoon middag. Zelfs de zon heeft moeite door de rook te schijnen. De New Yorkers zelf zijn erg bezorgd om hun gezondheid, op dit moment heeft New York een van de slechtste luchtkwaliteiten in de wereld.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

De lucht in <em>New York</em> kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld! Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video) Het zijn indrukwekkende beelden vanuit Amerika. De lucht van New York is volledig verkleurd en veranderd in een bruinige, oranje tint. Door bosbranden in het aangrenzende Canada, is de lucht in The Big Apple ernstig vervuild. De rook is erg compact, gebouwen zijn bijna niet meer zichtbaar. Het lijkt alsof de nacht gevallen is in de stad, maar het is gewoon middag. Zelfs de zon heeft moeite door de rook te schijnen. De New Yorkers zelf zijn erg bezorgd om hun gezondheid, op dit moment heeft New York een van de slechtste luchtkwaliteiten in de wereld. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Fans Bruce Springsteen staan dagen in de rij voor een plekje vooraan (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video) Bekijk deze video » Video: twee tieners (13) geven zich aan na grote brand Sydney Bekijk deze video » Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was' Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse president Biden valt weer Bekijk deze video » Opgepast deze zomer: Aziatische hoornaar bedreigt Nederlandse natuur (video) Bekijk deze video » Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV