Zien: Kevin Spacey barst in tranen uit na vrijspraak negen aanklachten seksueel wangedrag

Zien: Kevin Spacey barst in tranen uit na vrijspraak negen aanklachten seksueel wangedrag

Woensdag 26 juli 2023 om 21:53

Kevin Spacey is op zijn 64ste verjaardag door de jury in Londen vrijgesproken van negen aanklachten van seksueel wangedrag. De Amerikaanse acteur barstte in tranen uit toen het oordeel werd uitgesproken en is nu officieel onschuldig bevonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kevin Spacey</em> barst in tranen uit na vrijspraak negen aanklachten <em>seksueel wangedrag</em> Kevin Spacey is op zijn 64ste verjaardag door de jury in Londen vrijgesproken van negen aanklachten van seksueel wangedrag. De Amerikaanse acteur barstte in tranen uit toen het oordeel werd uitgesproken en is nu officieel onschuldig bevonden. Tekst gaat verder onder de video. AanklachtenSpacey stond terecht voor aanklachten zoals ongewenste aanrakingen van verschillende personen, ongevraagde zoenen en zelfs het misbruiken van iemand die sliep. Na een rechtszaak van vierenhalve week heeft de jury alle aanklachten afgewezen. Sommige van de aanklachten bleken dubieus tijdens de rechtszaak, waarbij het woord van Spacey vaak tegenover dat van de andere mannen stond. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Kevin Spacey barst in tranen uit na vrijspraak negen aanklachten seksueel wangedrag

Aanklachten
Spacey stond terecht voor aanklachten zoals ongewenste aanrakingen van verschillende personen, ongevraagde zoenen en zelfs het misbruiken van iemand die sliep. Na een rechtszaak van vierenhalve week heeft de jury alle aanklachten afgewezen. Sommige van de aanklachten bleken dubieus tijdens de rechtszaak, waarbij het woord van Spacey vaak tegenover dat van de andere mannen stond.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's