Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na

Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na

Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen <em>B&amp;B vol liefde</em>-scène met Petri na Bekijk in de video hierboven: zo reageert Anne op haar plotselinge vertrek uit B&B vol liefde B&B vol liefde is ook onder veel bekende Nederlanders mateloos populair. Niet alleen vanwege de liefdesverhalen, dit seizoen schitteren zeer bijzondere types in het datingprogramma. Jelka van Houten en Henry van Loon vinden Petri in ieder geval interessant genoeg om na te spelen. Op social media plaatst het acteurskoppel een video waarin ze een afscheidsscène op hilarische wijze naspelen. Al is het voor de twee een uitdaging om dit te doen zonder te lachen… Bekijk de video van Jelka van Houten en Henry van Loon hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) Waarom vertrokken Loes en José bij Leendert? (B&B Vol Liefde: Love Bites) Bekijk deze video » Vanavond in B&B Vol Liefde Esra, favoriet van Joy over Babette: "Alles kan kapot" Bekijk deze video » Debbie stuurt Cees naar huis in B&B Vol Liefde: 'Ik voel het niet' Bekijk deze video »
TV :
Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na
Donderdag 27 juli 2023 om 09:49

Bekijk in de video hierboven: zo reageert Anne op haar plotselinge vertrek uit B&B vol liefde

B&B vol liefde is ook onder veel bekende Nederlanders mateloos populair. Niet alleen vanwege de liefdesverhalen, dit seizoen schitteren zeer bijzondere types in het datingprogramma. Jelka van Houten en Henry van Loon vinden Petri in ieder geval interessant genoeg om na te spelen. Op social media plaatst het acteurskoppel een video waarin ze een afscheidsscène op hilarische wijze naspelen. Al is het voor de twee een uitdaging om dit te doen zonder te lachen…

Bekijk de video van Jelka van Houten en Henry van Loon hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's