B&B vol liefde: Walter laat Anne zijn energieën voelen

B&B vol liefde: Walter laat Anne zijn energieën voelen

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Walter laat Anne zijn energieën voelen Bekijk in de video hierboven: Walter van B&B vol liefde geniet van de natuur In B&B vol liefde had Anne een wens, ze wilde namelijk graag tegen Walter aan liggen. De spirituele Walter ziet dat wel zitten en ze gaan gezellig in het gras liggen. Ook deze keer neemt het gesprek al snel een zweverige wending, Walter wil namelijk zijn verschillende energieën laten voelen aan zijn date. En hij gaat los. “Ik vind ze allebei heel prettig”, aldus Anne. “Bij die eerste had ik heel erg het gevoel dat ik aan het aarden ging, heel duidelijk.” Dat kwam blijkbaar door de mannelijke energie van Walter… Bekijk de beelden van B&B vol liefde met Walter en Anne hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video) Bekijk deze video » Claudia en Walter hebben geen liefdesrelatie, wel energetische connectie (B&B vol liefde) Bekijk deze video » B&B vol liefde: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’ Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 20 juli 2023 om 16:16

Bekijk in de video hierboven: Walter van B&B vol liefde geniet van de natuur

In B&B vol liefde had Anne een wens, ze wilde namelijk graag tegen Walter aan liggen. De spirituele Walter ziet dat wel zitten en ze gaan gezellig in het gras liggen. Ook deze keer neemt het gesprek al snel een zweverige wending, Walter wil namelijk zijn verschillende energieën laten voelen aan zijn date. En hij gaat los. “Ik vind ze allebei heel prettig”, aldus Anne. “Bij die eerste had ik heel erg het gevoel dat ik aan het aarden ging, heel duidelijk.” Dat kwam blijkbaar door de mannelijke energie van Walter…

Bekijk de beelden van B&B vol liefde met Walter en Anne hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's