Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)

Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)

Samenvatting <em>Verenigde Staten - Nederland</em> (WK vrouwenvoetbal 2023) De Nederlandse dames hebben donderdagnacht knap gelijkgespeeld tegen de topfavoriet en huidige wereldkampioen Amerika. De Oranje Leeuwinnen hielden het op 1-1, ondanks een Amerikaans geweld in de tweede helft. Bekijk ook het volledige speelschema van hey WK vrouwenvoetbal 2023 Jill RoordIn de eerste helft maakte de Oranje Leeuwinnen een prachtige goal: Pelova zette prachtig voor en Jill Roord krulde de bal de hoek in. Doordat Van der Gragt in de kleedkamer achterbleef miste Nederland achterin lengte (ondanks een goede invalbeurt van Nouwen). Door een corner werd het 1-1. In de slotfase zette de VS veel druk maar uiteindelijk bleef Nederland overeind. Bekijk de samenvatting van Verenigde Staten - Nederland hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.
Voetbal :
Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)
Thursday 27 July 2023 om 12:00

De Nederlandse dames hebben donderdagnacht knap gelijkgespeeld tegen de topfavoriet en huidige wereldkampioen Amerika. De Oranje Leeuwinnen hielden het op 1-1, ondanks een Amerikaans geweld in de tweede helft.

Bekijk ook het volledige speelschema van hey WK vrouwenvoetbal 2023

Jill Roord
In de eerste helft maakte de Oranje Leeuwinnen een prachtige goal: Pelova zette prachtig voor en Jill Roord krulde de bal de hoek in. Doordat Van der Gragt in de kleedkamer achterbleef miste Nederland achterin lengte (ondanks een goede invalbeurt van Nouwen). Door een corner werd het 1-1. In de slotfase zette de VS veel druk maar uiteindelijk bleef Nederland overeind.

Bekijk de samenvatting van Verenigde Staten - Nederland hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's