Grootste ballonfestival van Nederland: Tientallen luchtballonnen zweven boven Joure

Grootste ballonfestival van Nederland: Tientallen luchtballonnen zweven boven Joure

Grootste <em>ballonfestival</em> van <em>Nederland</em>: Tientallen luchtballonnen zweven boven <em>Joure</em> De jaarlijkse Friese Ballonfeesten zijn weer begonnen in Joure, een van de grootste ballonevenementen van Nederland. Van 26 tot en met 30 juli stijgen er iedere avond prachtig gekleurde ballonnen op. Dit jaar markeert de 36e editie van het evenement, waar piloten uit binnen- en buitenland samenkomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: Zwerm luchtballonnen siert lucht in Joure Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 27 juli 2023 om 14:03

De jaarlijkse Friese Ballonfeesten zijn weer begonnen in Joure, een van de grootste ballonevenementen van Nederland. Van 26 tot en met 30 juli stijgen er iedere avond prachtig gekleurde ballonnen op. Dit jaar markeert de 36e editie van het evenement, waar piloten uit binnen- en buitenland samenkomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's