Eerste beelden: grote tegenaanval Oekraïne tegen Rusland (video)

Eerste beelden: grote tegenaanval Oekraïne tegen Rusland (video)

Donderdag 27 juli 2023 om 18:37

Eerste beelden: grote tegenaanval <em>Oekraïne</em> tegen Rusland (video) Er lijkt ontwikkeling te zijn in de strijd van Oekraïne tegen Rusland. Er zou een grote tegenaanval zijn begonnen in het zuiden. Dat melden bronnen in het Pentagon aan The New York Times. Ook Russische defensiebronnen melden een groot Oekraïens offensief in het zuiden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: is de macht van Poetin onherstelbaar aangetast door opmars Wagnerleger? Bekijk deze video » Zien: ambassade van Wit-Rusland in Den Haag beklad en ruiten ingegooid Bekijk deze video » Mart de Kruif: 'Poetin hoopt nog steeds dat hij de sterkste is' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Eerste beelden: grote tegenaanval Oekraïne tegen Rusland (video)

Er lijkt ontwikkeling te zijn in de strijd van Oekraïne tegen Rusland. Er zou een grote tegenaanval zijn begonnen in het zuiden. Dat melden bronnen in het Pentagon aan The New York Times. Ook Russische defensiebronnen melden een groot Oekraïens offensief in het zuiden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's