Hélène Hendriks ligt dubbel om Feyenoord-nieuws Chris Woerts: 'Goede primeur zeg'

Hélène Hendriks ligt dubbel om Feyenoord-nieuws Chris Woerts: 'Goede primeur zeg'

Vrijdag 28 juli 2023 om 14:05

Sportmarketeer Chris Woerts schat de kans dat Feyenoord Ayase Ueda binnenhaalt op 50 procent. Volgens hem zijn de Rotterdammers al rond met de 24-jarige aanvaller. Toch zijn de onderhandelingen met het Belgische Cercle Brugge nog steeds gaande.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hélène Hendriks</em> ligt dubbel om Feyenoord-nieuws <em>Chris Woerts</em>: 'Goede primeur zeg' Sportmarketeer Chris Woerts schat de kans dat Feyenoord Ayase Ueda binnenhaalt op 50 procent. Volgens hem zijn de Rotterdammers al rond met de 24-jarige aanvaller. Toch zijn de onderhandelingen met het Belgische Cercle Brugge nog steeds gaande. Tekst gaat verder onder de video. Hélène lachtVolgens Woerts vraagt Cercle Brugge te veel geld voor de Japanse spits. 'Dus het is fifty-fifty of het doorgaat,' zegt hij, tot hilariteit van Hélène Hendriks. 'Fifty-fifty… goede primeur,' lacht de presentatrice. 'Ik kan zo de Tweede Kamer in,' grapt Woerts. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 26 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Hélène lacht
Volgens Woerts vraagt Cercle Brugge te veel geld voor de Japanse spits. 'Dus het is fifty-fifty of het doorgaat,' zegt hij, tot hilariteit van Hélène Hendriks. 'Fifty-fifty… goede primeur,' lacht de presentatrice. 'Ik kan zo de Tweede Kamer in,' grapt Woerts.

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 26 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's