Samenvatting Feyenoord - Villareal (oefenwedstrijd)

Samenvatting Feyenoord - Villareal (oefenwedstrijd)

Samenvatting <em>Feyenoord - Villareal</em> (oefenwedstrijd) Feyenoord heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen in de eigen Kuip een gelijkspel afgedwongen tegen Villareal. Capoue opende voor rust de score voor Villareal en na de break maakte Jahanbakhsh de gelijkmaker door een penalty. Bekijk de samenvatting van Feyenoord - Villareal hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in het nieuwe seizoen. Bekijk ook Mats Wieffer legt interesse AC Milan naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord' Bekijk deze video » Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - Villareal (oefenwedstrijd)
Vrijdag 28 juli 2023 om 13:32

Feyenoord heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen in de eigen Kuip een gelijkspel afgedwongen tegen Villareal. Capoue opende voor rust de score voor Villareal en na de break maakte Jahanbakhsh de gelijkmaker door een penalty.

Bekijk de samenvatting van Feyenoord - Villareal hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in het nieuwe seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's