Vrijdag in B&B Vol Liefde: waarom gaat Debbie incognito?

Vrijdag in B&B Vol Liefde: waarom gaat Debbie incognito?

Vrijdag 28 juli 2023 om 11:40

Vrijdagavond is in B&B Vol Liefde, dat maar kijkcijferrecords blijft breken, te zien hoe Erwin Debbie meeneemt op een heuse dreamdate. Dat doet hij in een felrode Cabrio en daar vindt de B&B-eigenaresse duidelijk wat van: 'Ik ga me wel volledig camoufleren want ik wil niet dat ze in het dorp denken, wat doet die vrouw in dat autootje?'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Vrijdag in B&amp;B Vol Liefde: waarom gaat <em>Debbie</em> incognito? Vrijdagavond is in B&B Vol Liefde, dat maar kijkcijferrecords blijft breken, te zien hoe Erwin Debbie meeneemt op een heuse dreamdate. Dat doet hij in een felrode Cabrio en daar vindt de B&B-eigenaresse duidelijk wat van: 'Ik ga me wel volledig camoufleren want ik wil niet dat ze in het dorp denken, wat doet die vrouw in dat autootje?' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Madelon vertrekt uit Zweden na harde woorden Bram (video) Bekijk deze video » Noa Vahle vlucht voor voetbalrellen: 'Sta te trillen op mijn benen' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in B&B Vol Liefde: waarom gaat Debbie incognito?

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's