Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde

Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde

Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van <em>B&amp;B vol liefde</em> Bekijk in de video hierboven: Henry van Loon en Jelka van Houten imiteren Petri van B&B vol liefde Het is duidelijk dat B&B vol liefde ook veel fans heeft onder bekende Nederlanders. Bram Krikke heeft het zelfs voor elkaar gekregen om een van de sterren van het datingprogramma te strikken voor een swingende video. Geen liefde Claudia en ‘tantra-Walter’Krikke plaatst op social media beelden van dat hij helemaal losgaat met de spraakmakende Claudia. In B&B vol liefde was te zien dat de spirituele dame een bijzondere klik had met ‘tantra-Walter’, maar helaas bleek het toch niet haar ware liefde te zijn. Gelukkig krijgt ze dankzij Bram genoeg afleiding, want de twee gaan heerlijk los met een vrije dans. “Sinds B&B vol liefde is mijn leven drastisch veranderd”, aldus Bram. Bekijk de dansvideo van Bram Krikke en Claudia hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) Claudia in B&B Vol Liefde: is er meer dan alleen 'universele liefde' tussen haar en Walter? Bekijk deze video » Vanavond in B&B Vol Liefde arriveert nieuwe liefdeskandidaat voor Debbie in bloed ordinaire auto Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Madelon vertrekt uit Zweden na harde woorden Bram (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 28 juli 2023 om 11:42

Bekijk in de video hierboven: Henry van Loon en Jelka van Houten imiteren Petri van B&B vol liefde

Het is duidelijk dat B&B vol liefde ook veel fans heeft onder bekende Nederlanders. Bram Krikke heeft het zelfs voor elkaar gekregen om een van de sterren van het datingprogramma te strikken voor een swingende video.

Geen liefde Claudia en ‘tantra-Walter’
Krikke plaatst op social media beelden van dat hij helemaal losgaat met de spraakmakende Claudia. In B&B vol liefde was te zien dat de spirituele dame een bijzondere klik had met ‘tantra-Walter’, maar helaas bleek het toch niet haar ware liefde te zijn. Gelukkig krijgt ze dankzij Bram genoeg afleiding, want de twee gaan heerlijk los met een vrije dans. “Sinds B&B vol liefde is mijn leven drastisch veranderd”, aldus Bram.

Bekijk de dansvideo van Bram Krikke en Claudia hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's