Mats Wieffer legt interesse AC Milan naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord'

Mats Wieffer legt interesse AC Milan naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord'

Zondag 16 juli 2023 om 15:54

Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer werd onlangs in verband gebracht met AC Milan, volgens Italiaanse media. Hij heeft zich afgelopen seizoen opvallend goed ontwikkeld in De Kuip en maakte indruk, waardoor hij werd opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mats Wieffer</em> legt interesse <em>AC Milan</em> naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord' Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer werd onlangs in verband gebracht met AC Milan, volgens Italiaanse media. Hij heeft zich afgelopen seizoen opvallend goed ontwikkeld in De Kuip en maakte indruk, waardoor hij werd opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Tekst gaat verder onder de video. TransferDe middenvelder is duidelijk als het gaat om zijn toekomst. "Ik heb gewoon het gevoel voor mezelf dat ik sowieso nog een jaar bij Feyenoord wil blijven. Dat is het beste voor mezelf. We gaan zien wat er allemaal gaat gebeuren. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord." Bekijk de video van Radio Rijnmond hierboven. Bekijk ook De Oranjezomer: Jan Boskamp verwacht uitdagend seizoen voor Feyenoord Bekijk deze video » Video: Arne Slot krijgt eindelijk zijn zin, Feyenoord-staf beloond met padelbaan Bekijk deze video »
Voetbal :
Mats Wieffer legt interesse AC Milan naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord'

Transfer
De middenvelder is duidelijk als het gaat om zijn toekomst. "Ik heb gewoon het gevoel voor mezelf dat ik sowieso nog een jaar bij Feyenoord wil blijven. Dat is het beste voor mezelf. We gaan zien wat er allemaal gaat gebeuren. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord."

Bekijk de video van Radio Rijnmond hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's